Suljetut ovet - museodraamakierrokset kesällä 2022

Kulttuurikollektiivi Sillan Suljetut ovet –museodraamakierrokset palaavat kesällä 2022 Törnävän kartanoon, mikäli keväällä 2022 toteutuu projektin rahoitus.

 

Kesien 2020 ja 2021 aikana suursuosion saavuttaneet, loppuunmyydyt kierrokset kuljettavat jälleen katsojansa 1800-luvulle kartanon kulta-aikoihin draaman keinoin.


Eletään 1840-lukua. Kartanoon saapuu uusi taloudenhoitaja Catharina Charlotta Jernberg, joka tuo valoa ja iloa sen hiljaisiin huoneisiin. Pian kartanon hymytön isäntäkin, Gustaf Adolf Wasastjerna, huomaa talouden kukoistavan tämän nuoren naisen huomassa. Ei mene kauaa, kun kylällä kuhistaan, mitä kartanon suljettujen ovien takana tapahtuu.


Suljetut ovet -museodraamakierrokset toivottavat katsojat tervetulleeksi tutustumaan kartanon historiaan ja vuosisadan rakkaustarinaan sen todellisilla tapahtumapaikoilla. Östermyran kartanon eri huoneissa kulkeva esitys johdattelee herrasväen elämäntapaan ja houkuttaa kurkistamaan suljettujen ovien taakse. 

Esitykset:

Ilmoitetaan rahoituksen varmistuessa loppukeväällä 2022.

 

 

Paikka: Törnävän kartano, Törnäväntie 23, 60200 Seinäjoki

Törnävän kartano on rakennettu 1800-luvulla ja kohde on suojeltu, joten tila ei valitettavasti ole esteetön. 

 

Esityksen kesto: noin 1 h 15 min


Esityksiin mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa, joten lippujen varaus ja lunastus etukäteen on suositeltavaa. Esitykset järjestetään hallituksen linjaamien, voimassa olevien turvamääräysten mukaisesti. Ethän osallistu kierrokselle jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita

 

 

Lisätietoa:

Juulia Soidinaho

juulia@kulttuurikollektiivisilta.fi

044 3573 115