Improaalto -improvisaatioryhmä

Kuulumiset Instagramissa »


IMPROAALTO GOES MALLASKOSKI


Improaallon hurtilla huumorilla kuorrutetut kokoillan improvisaatioesitykset ovat yllätyksiä täynnä, kun vauhdikas näyttelijätrio laittaa itsensä likoon mitä kummallisimmissa tilanteissa. Luvassa on aina yllättävä ja ainutlaatuinen huumorishow musiikilla höystettynä, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenen pokka pitää. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä sketsit luodaan aina paikan päällä yleisön toiveiden mukaisesti.

Improaalto on kolmen seinäjokisen teatterialan ammattilaisen sekä yhden muusikon hulvaton sekoitus, jossa huumori yhdistyy nopeisiin hoksottimiin. Lavalla hurmaavat näyttelijät Rami Mäkilaine, Ville Orttenvuori ja Juulia Soidinaho sekä musiikista vastaa näppäräsorminen Jaakko Elenius. Rattaat pyörivät kuin rasvatut, vaikka hamsterit ovat taatusti hukkateillä.

Mallaskosken teatteriterassin improvisaatioesitykset toteutetaan joka kesäkuukausi eri teemalla. Vietä koko kesä kanssamme, sillä kovettu kesäkunto, selviytymissokkotreffit ja hukattu tulevaisuus naurattavat vielä syksyn pimeydessäkin.


KESÄKUU: IMPROAALTO TIKISSÄ

Kesäkuussa Improaalto on tikissä. Rantakunto, urheilubuumit ja laihdutuskonstit siivittävät esitystä, kun ryhmän salimarkuilla ja –sirkuilla pylly hyllyy ja rauta nöyrtyy. Sketseissä pysähdytään miettimään elämän tositarkoitusta pieruverkkareissa ja salikalsareissa. Kenen puntissa seisoo, kuka sheikkaa ja mikä pierettää? Koko kesäkuu on luvassa revittyä riettailua Mallaskosken teatteriterassilla.
HEINÄKUU: IMPROAALTO TINDERISSÄ

Heinäkuussa Improaalto on tinderissä. Viisi vuotta vanhat kuvat, tinder-yllätysmunat ja pullisteluselfit jylläävät lavalla, kun Improaalto esittää sinkkuuden ilmiöitä kaasu pohjassa ja silmätipat laseissa. Sketseissä iltateet väistyvät netflix ja chillin tieltä, sokkotreffeillä kepit kolisevat ja tinderissä pannaan parasta. Heinäkuussa jaetaan ilmaisia ja elämänmakuisia neuvoja tämän päivän sinkuille, kuten ”Swaippaa aina edestä taakse.”ELOKUU: IMPROAALTO TULEVAISUUDESSA

Elokuussa Improaalto on tulevaisuudessa. Löytyykö Improaallon taskuista menolippu Marsiin, pääsylippu Rolling Stonesien paluukeikalle vai piippaako tekoälysovellus treffeistä alienin kanssa? Tuomiopäivän tunnelmat saavat väistyä, kun Improaallon jäsenet ottavat suurennuslasin alle tulevaisuuden tunnelmat. Elokuussa saattaa selvitä, löytääkö Laika kotiin, jatkuuko Aira Samulinin tanssitunnit ja kuinka Walt Disneyn sulatus onnistui? Tai sitten selviää aivan jotain muuta, kun Improaalto uskaltautuu keikalle kuun pimeälle puolelle.
KESÄKUU - IMPROAALTO TIKISSÄ


Pe 7.6.19 Klo 18.00 Ensi-ilta

Pe 14.6.19 Klo 18.00 Esitys

La 15.6.19 Klo 18.00 Esitys

Ke 26.6.19 Klo 18.00 Esitys


HEINÄKUU - IMPROAALTO TINDERISSÄ

Ke 10.7.19 Klo 18.00 Esitys

Ke 17.7.19 Klo 18.00 Esitys

Pe 26.7.19 Klo 18.00 Esitys

La 27.7.19 klo 18.00 Esitys


ELOKUU - IMPROAALTO TULEVAISUUDESSA

Pe 2.8.19 Klo 18.00 Esitys

La 3.8.19 Klo 18.00 Esitys

Pe 9.8.19 Klo 18.00 Esitys


OSOITE: Mallaskosken Panimoravintola, Vesitorninkatu 1, 60100
Seinäjoki


HINNAT:

LIPPU ESITYKSEEN: 21€ sisältäen palvelumaksut
LIPPU & BURGER BUFFET: 36€ sisältäen palvelumaksut

Esityksen kesto noin 1h 45min. Esityksen ikäraja: K-13.


LIPUT OSOITTEESTA:

https://www.tiketti.fi/tapahtuma/60756


BURGERBUFFET IMPROAALLON ESITYSTEN YHTEYDESSÄ

Tee unelmiesi burgeri lempitäytteilläsi. Buffetissa on tarjolla Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipulisämpylöitä, itse valmistettuja kotimaisia lihoja ja kasvisruokia eli ylikypsää BBQ -pulled porkia tai jauhelihapihvejä, inkiväärikorianteri -pulled chicken, nokkosella maustettua tomaattista härkistä. Lisäksi runsas salaattipöytä mm. salaattia, tomaattia, raikasta yrtticoleslawta, omaa tuimaa ananassalsaa, jalapenoa, kapriksia, marinoitua punasipulia, basilika-minttutsatsikia ja ranskalaisia/bataatteja, remouladea, valkosipulimajoneesia, yrttimajoneesi sekä muita vaihtuvia täytteitä. Lisäksi yrteillä/marjoilla/hedelmillä maustettuja vesiä.

Soita 044 987 4640

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018