Palvelut

KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta ry. tarjoaa toteutettavaksi monipuolista työpaja- ja esitystoimintaa teatterin, sirkuksen ja musiikin alueilta! Toteutamme lisäksi tilaajan toiveiden mukaan työhyvinvointityöpajoja, luentoja, alustuksia, juontokeikkoja sekä esityskokonaisuuksia.

Mikäli sinulla tai yhteistyökumppaneillasi on tilausta esittäville tai osallistaville sisällöille eri tilaisuuksiin, tapahtumiin, juhliin tai virkistyspäiviin, meihin voi olla yhteydessä. Räätälöidään yhdessä tilaisuuteenne sopivaa työpaja- tai esitysohjelmaa.

Tutustu työpaja- ja esitystarjontaamme ja kysy tarjousta!

Sirkus

Sirkusohjelmaa tilaisuuksiin ja juhliin

Kulttuurikollektiivi Silta toteuttaa sirkusohjelmaa osaksi erilaisia asiakas-/kutsuvierastilaisuuksia tai juhlia. Sirkusohjelma sisältää sirkustemppuilua erilaisten välineitten kanssa esimerkiksi yleisön joukossa tai esityksellisemmin lava-alueella. Välineinä voidaan käyttää hulavanteita tai jongleerausvälineitä tila ja asiakkaan toivomukset huomioiden. Sirkusohjelma tuo erilaista näyttävyyttä ja koristaa toiminnallisesti monenlaiset tilat ja tilaisuudet

Vannetanssityöpajat polttareihin ja virkistyspäiviin

Kulttuurikollektiivi Silta tarjoaa toteutettavaksi vannetanssityöpajoja polttari- ja virkistyspäiviin. Työpajoissa tutustutaan vannetanssiin ja hulavanteen kanssa toimimiseen ryhmän kanssa rennolla otteella osallistujien toiveet huomioiden. Polttari- ja virkistystunnit voidaan suunnitella päivän teeman mukaiseksi ja työpajoihin voidaan lisätä myös muiden sirkusvälineiden kanssa toimimista. Vannetanssityöpaja on hauska ja erilainen liikkeellinen elämys kaikenlaisille ryhmille!

Vannetanssi on nimensä mukaisesti tanssimista vanteen kanssa. Vannetanssi eli hooppaus on hauska ja kiehtova tapa liikkua, ja pitää huolta kehosta. Toiminta soveltuu kaikille ikään tai liikuntahistoriaan katsomatta. Vannetanssi kehittää oman kehon tiedostamista, koordinaatiota ja rytmiä. Vanteen kanssa liikkumisessa yhdistyy parhaimmillaan vapaa liike, kehon kuuntelu ja hyvä fiilis.

Iloa ikään – sirkustyöpaja ikäihmisille

KultSin sirkustyöpaja tuo ikäihmisten arkeen elämyksiä ja uusia kokemuksia palvelu- ja seniorikodeissa. Työpajassa tutustutaan sirkusvälineisiin kuten jongleerauspalloihin, ja -huiveihin, sekä lautasiin ja flower stickeihin eli kukkakeppeihin. Sirkustyöpaja tarjoaa iloista toimintaa yhdessä ja onnistumisen kokemuksia. Työpajaohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), sirkusohjaaja Maiju Vainionpää.

Lisätietoja:

Tanja Huuskonen, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), sirkusohjaaja.

040-7481524

Lähetä sähköposti »

Musiikki

Yhteislaulutyöpaja

KultSin tarjoamassa työpajassa  musiikkikasvattaja Aina-Leena Koivusalo (MuM) laulattaa joukkoa kansanlaulujen pohjalta. Säestyssoittimena on joko viiskielinenkantele tai kitara, mutta välttämättä soitinta ei edes tarvita. Riippuen ryhmän tarpeista ja toiveista, työpajassa voidaan tehdä äänenavaus- ja bodypercussioharjoituksia. Joulun alla ohjelmistossa voidaan painottaa rakkaimpia suomalaisia joululauluja. Tärkeintä on, että kaikki saavat laulaa sielunsa kyllyyrestä! Työpaja kestää 30-45min.

Duo Valois tuo juhlaan musiikin

Duo Valois toimii kahden KultSin ammattimuusikon voimin. Pirjo Mäkelä on Kokkolan ammattikorkeakoulusta valmistunut laulaja ja laulupedagogi. Pirjo valloittaa upealla laulullaan ja koskettavilla tulkinnoillaan. Pirjoa säestää Helsingin Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikinmaisteri Aina-Leena Koivusalo. Duo Valois hoitaa erilaisten juhlatilaisuuksien musiikin, olipa kyse vihkitilaisuudesta, ristiäisistä, hautajaisista, valmistujaisista tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlista - duo ottaa kaikenlaiset tilaisuudet haltuun! Pikkujoulukauden alkaessa Duo Valois toteuttaa myös juhlien musiikin esittämällä supisuomalaisia tai amerikkalaisia mukaansatempaavia ikivihreitä joululauluja. Sinä tilaajana päätät, mitä juhlissasi soi.

Lisätietoja:

Aina-Leena Koivusalo, musiikkikasvattaja (MuM)

Pirjo Mäkelä, laulaja, laulupedagogi,

050 3206377, pirjomakelamusic@gmail.com

Lähetä sähköposti »

Teatteri

Työhyvinvointipajat

Kulttuurikollektiivi Silta toteuttaa erilaisille yhteisöille suunnattuja työhyvinvointityöpajoja ja pajakokonaisuuksia. Työhyvinvointipajat sisältävät improvisaatioteatteriin pohjautuvia mielekkäitä harjoituksia ja ryhmälähtöisiä tehtäviä, joiden avulla kohotetaan ryhmähenkeä sekä virittäydytään vuorovaikutukseen. Työpajassa nautitaan yhdessä tekemisestä sekä innostutaan unohtamaan ajan kulku. Pajat suunnitellaan ja räätälöidään tilaajan toiveiden mukaiseksi. Työpajoja ohjaavat teatterialan ammattilaiset, joilla on runsaasti kokemusta erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta.

Lisätietoja työhyvinvointipajoista:

044-9874640 / Juulia Soidinaho, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)

Venla Korja, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), teatteriopettaja

Lähetä sähköposti »

Improvisaatioteatteri Improaalto

Improaalto on kolmen seinäjokelaisen teatterialan ammattilaisen hulvaton sekoitus, jossa hömpänpömppä ja huumori sekoittuvat nopeisiin hoksottimiin. Improvisaatioesitykset perustuvat hetkeen ja yllätyksiin. Luvassa onkin ainutlaatuinen ja yllättävä show, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenellä pokka pitää ja kuka osaa napauttaa nokkelimmin?

Improaalto on kesällä 2016 perustettu improvisaatioteatteriryhmä, joka toimii osana KultSia. KultSin jäsenistä Improaallossa vaikuttavat Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine. Kolmas Improaallon jäsen on Ikivihreässäkin vieraillut Ville Orttenvuori ja viides jäsen on muusikko Jaakko Elenius. Improaallon esityksiä on nähty Törnävän Kulttuurikuussa, Seinäjoen kaupunginteatterin Aino-lavalla, Holy Smoke -ravintolassa, Mallaskosken teatteriterassilla sekä yksityistilaisuuksissa.

Improaallon jäsenet koostuvat teatterialan ammattilaisista, joiden tavoitteena on vastata kaupungin ja maakunnan erilaisiin esitystarpeisiin. Nopeasti reagoiva ryhmään tuottaa hyvän mielen esityksiä eri tilaisuuksiin sekä aktiivisesti etsii ja luo uusia improvisaatiotekniikoita katsojien koettavaksi.

Lisätietoja Improaallosta:

044-9874640 / Juulia Soidinaho

Lähetä sähköposti »