Improaalto -improvisaatioryhmä

Kuulumiset Instagramissa »

Improaalto on kolmen Seinäjokelaisen teatterialan ammattilaisen hulvaton sekoitus, jossa hömpänpömppä ja huumori sekoittuvat nopeisiin hoksottimiin. Improvisaatioesitykset perustuvat hetkeen ja yllätyksiin. Luvassa onkin ainutlaatuinen ja yllättävä show, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenellä pokka pitää ja kuka osaa napauttaa nokkelimmin?


Improaalto on kesällä 2016 perustettu improvisaatioteatteriryhmä, joka toimii osana KultSia. KultSin jäsenistä Improaallossa vaikuttavat Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine. Neljäs Improaallon jäsen on Ikivihreässäkin vieraillut Ville Orttenvuori ja viides jäsen on muusikko Jaakko Elenius.


Improaallon ensimmäinen esityksiä on nähty Törnävän Kulttuurikuussa, Seinäjoen kaupunginteatterin Aino-lavalla, Holy Smokes -ravintolassa, Mallaskosken teatteriterassilla sekä yksityistilaisuuksissa.


Improaallon jäsenet koostuvat teatterialan ammattilaisista, joiden tavoitteena on vastata kaupungin ja maakunnan erilaisiin esitystarpeisiin. Nopeasti reagoiva ryhmään tuottaa hyvän mielen esityksiä eri tilaisuuksiin sekä aktiivisesti etsii ja luo uusia improvisaatiotekniikoita katsojien koettavaksi.


Improaaltoa voit tiedustella esiintymään juhliin ja tilaisuuksiin:

Soita 044 987 4640

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018