Tauno ja Ansa

Humoristinen musiikkiesitys kertoo elokuvakankaan tähtiparin Tauno Palon ja Ansa Ikosen suhteesta.

Tauno ja Ansa -kamera käy -illallinen ravintola Almassa

Tervetuloa viettämään lämminhenkistä iltaa ravintola Almaan. Illallisen yhteydessä nautitaan nostalgisesta matkasta 1940-luvulle, kun Alman lavalle astuvat ikoniset Tauno Palo ja Ansa Ikonen kolmihenkisen orkesterin kanssa.

Humoristinen musiikkiesitys kertoo elokuvakankaan tähtiparin Tauno Palon ja Ansa Ikosen suhteesta. Naistensankarin mainetta niittävä Tauno suhtautuu elämään rennolla otteella, kun taas Ansa tahtoo pitää kaiken kurissa ja nuhteessa. Parin napakka sanailu lennättää kipinöitä elokuvien kuvauksissa, mutta kun kamera sammuu, sammuuko parin vetovoimakin?
Musiikkiesityksessä on mukana tähtiparin hittikappaleita sekä legendaarisia kohtauksia eri elokuvista. Tauno Palon roolissa esiintyy näyttelijä Ville Orttenvuori ja Ansa Ikosen roolissa taiteilija Juulia Soidinaho. Musiikkiesitys illallisineen toteutetaan tunnelmallisessa ravintola Almassa.

KÄSIKIRJOITUS JA OHJAUS: Juulia Soidinaho ja Ville Orttenvuori
ROOLEISSA: Juulia Soidinaho ja Ville Orttenvuor
ORKESTERISSA: Sami Silén, Tomi Lähdesmäki ja Jonna Pirttijoki
ÄÄNISUUNNITTELU: Soundaces Studio
TUOTANTO: KultSi - Kulttuurikollektiivi Silta ry.
VISUAALINEN ILME: Maiju Mäkelä
PUVUSTUS JA TARPEISTO: Annukka Mäntynen
Esitys toteutetaan yhteistyössä KultSi - Kulttuurikollektiivi Silta ry:n ja Hotelliravintola Alman kanssa. Esitystä tukee Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut.

0
Feed

Jätä kommentti