Rakkaudesta Rokkiin -provinssimusikaali

Vuoden rokkaavin kesäteatteriesitys toi Törnävän saareen Provinssin nostalgisimmat tarinat.

Rakkaudesta Rokkiin -provinssimusikaali


Vuoden rokkaavin kesäteatteriesitys tuo Törnävän saareen Provinssin nostalgisimmat tarinat. Mikä merkitys on liian lihavalla pululla, kuinka monta Ozzya tarvitaan harhauttamaan mielenosoittajia ja kuinka onnistuu jätesäkkien kuljettaminen festivaalialueen läpi – varsinkin kun ne ovat pullollaan rahaa? Rakkaudesta rokkiin -Provinssimusikaali sukeltaa vuosikymmenten mieleenpainuvimpiin hetkiin, ja hauskuuttaa sekä festarikonkareita että muita musiikin ystäviä.

"Kuuma festivaalikesä 2018 ja neljäskymmenes Provinssi-festivaali. Mikko palaa Törnävän saarelle ja ajautuu muistelemaan suomirockin siivittämiä Provinssi-kesiä, unohtuneita ystäviä ja sydäntä repivää festarirakkautta. Elämä alkoi täältä –Törnävän saaresta – lähes neljä vuosikymmentä sitten. Mielessä pyörii Provinssihistorian sykähdyttävimmät hetket; ajat, jolloin Suomen suurinta festivaalia rakennettiin faxin ja kirjoituskoneen avulla, rakkauden vuoksi kahlattiin läpi kuohuvan kosken ja pienellä Citroënilla kuljetettiin maailmanluokan bändejä."

Tule sinäkin kahlaamaan Provinssi-festivaalin historian läpi: luvassa muistoja musiikin ja rakkauden täyteisistä kesistä ja menneistä festivaaleista. Juhlasta, joka nosti Seinäjoen rockin maailmankartalle. Rakkaudesta rokkiin -Provinssimusikaali kertoo aikakausia kestävästä yhteydestä ihmisten välillä. Ihmisten, jotka rakastavat musiikkia ja ystävyyttä juhlistavaa festivaalia Seinäjoen sydämessä. Olkoon mutaprovinssi, lamaprovinssi tai ennätysprovinssi – kautta vuosikymmenien ja sukupolvien ihmiset löytävät kesäkuisena viikonloppuna tiensä Törnävän saareen. Miksi? Koska rakkaus, rauha ja rock’n’roll!

Rooleissa:

Kimmo Blom
Maria Lund
Irina Vartia
Ville Orttenvuori
Rami Mäkilaine

Cameorooleissa:

Cameorooleissa Provinssin jälkeisissä esityksissä nähdään:
Ke 4.7. ja to 5.7. rock-ooppera RAMIn pääosassa Provinssirockissa vuonna 1985 laulanut sekä useasti festareilla eri kokoonpanojen keulassa esiintynyt Kolmas nainen -mies Pauli Hanhiniemi
Pe 6.7.2018 ensimmäisessä Provinssirockissa kesällä 1979 esiintynyt Mikko Alatalo
La 7.7.2018 useana kesänä Provinssirockissa Don Huonot -bändinsä kanssa esiintynyt Kalle Ahola
Su 8.7.2018 Leningrad Cowboysin nokkamiehenä Provinssirockissa vuonna 1992 laulanut Jore Marjaranta

Työryhmä:

Käsikirjoitus ja ohjaus Juulia Soidinaho
Musiikin sovitus ja kapellimestari Henri Peltola
Koreografiat Ville Orttenvuori ja Virpi Aho
Tuotanto Susanna Mäki-Oversteyns
Tuotantoassistentit Elina Sipilä, Mirella Jalonen ja Maiju Mäkelä
Lavastus- ja valosuunnittelu Juho Itkonen
Äänisuunnittelu Sami Silén
Puvustus- ja tarpeistosuunnittelu Annukka Mäntynen
Maskeeraus ja kampaukset Karoliina Mäki
Visuaalinen ilme Jenna Haapaharju ja Maiju Mäkelä
Lavastaja Sini Savela
Markkinointikuva Jukka Kontkanen

Kulttuurikollektiivi Sillan kanssa Provinssimusikaalia rakentavat Provinssi, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Provinssimusikaalia tukee Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto.

Yhteistyössä:

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018

0
Feed

Jätä kommentti