Nyt Kuohuu Taas -kesäteatteriesitys

Kulttuurikollektiivi Silta toteutti kesällä 2016 Mallaskosken Panimoravintolan ja Mallaskosken Panimon kanssa Nyt kuohuu taas! -kesäteatteriesityksen.

Nyt Kuohuu Taas -kesäteatteriesitys


Kulttuurikollektiivi Silta toteutti kesällä 2016 Mallaskosken Panimoravintolan ja Mallaskosken Panimon kanssa Nyt kuohuu taas! -kesäteatteriesityksen. Juulia Soidinahon kirjoittama ja yhdessä työryhmän kanssa ohjaama kesäteatteriesitys pohjautui Mallaskosken Panimon sekä Seinäjoen kaupungin historiaan. Musiikkipitoinen näytelmä sisälsi niin kieltolakilauluja kuin Mallaskoskella 1990- ja 2000-luvulla esiintyneen Duo Trebbion kappaleita. Nyt kuohuu taas -esityksessä yhteistyössä toimivat Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen kulttuuripalvelut ja Etelä-Pohjanmaan matkailu.

Näytelmän kantaesitys nähtiin 8.7.2016 Seinäjoella, Mallaskosken Panimoravintolan teatteriterassilla. Näytelmän käsikirjoittamista varten Juulia Soidinaho haastatteli useita panimon historiaan ja nykypäivään liittyviä henkilöitä. Panimon historiasta Soidinaho keräsi tietoa myös Mallaskosken henkilökunnalta sekä paikallishistoriasta. Esitys sai hyvän vastaanoton ja katsojat kiittelivät paikallishistorian tuomista kesäteatterilavalle.

Näytelmä oli ensimmäinen yhdistyksen tuottama kesäteatteriesitys ja siitä nähtiin 17 esitystä aikavälillä 8.7.–20.8.2016.

ROOLEISSA

Ville Orttenvuori
Juulia Soidinaho
Mikko Timonen

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus: Juulia Soidinaho
Ohjaus: Juulia Soidinaho ja työryhmä
Tekniikka-ajo: Joel Vilén
Tuottaja: Katariina Vestergård
Musiikit: Duo Trebbio (Miikka Kivimäki ja Sami Silén) ja Juulia Soidinaho

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Mallaskosken Panimoravintola, Mallaskosken Panimo, Captol Invest Oy, Markun Musiikki, Seinäjoen kaupunginteatteri, Mainosvarikko, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut ja Etelä-Pohjanmaan Matkailu.

Projekti sai tukea Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen rahastolta.

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018

0
Feed

Jätä kommentti